Template:updatesync

Firefox, Firefox for Android Firefox, Firefox for Android Senast uppdaterad: 05/19/2016
Viktigt: Sync kräver den senaste versionen av Firefox. Se till att du uppdaterar Firefox på alla datorer eller Android-enheter. Sedan, om det är nödvändigt, uppdatera Sync.

Dessa fina personer hjälpte till att skriva den här artikeln:

Illustration of hands

Bli volontär

Väx och dela din expertis med andra. Svara på frågor och förbättra vår kunskapsbas.

Läs mer