Template:fenixfennec

Firefox for Android, Firefox for Android Beta Firefox for Android, Firefox for Android Beta Senast uppdaterad: 06/29/2019

Du använder vår äldre mobila webbläsare, men den här artikeln är för Firefox Preview, vår senaste, snabbaste webbläsare. Hämta Firefox Preview här eller besök den gamla kunskapsbasen för Firefox för Android.

Dessa fina personer hjälpte till att skriva den här artikeln:

Illustration of hands

Bli volontär

Väx och dela din expertis med andra. Svara på frågor och förbättra vår kunskapsbas.

Läs mer