Template:fenixetp

Firefox for Android Firefox for Android Senast uppdaterad: 07/09/2020

Förbättrat spårningsskydd är som standard aktiverat, men du kan stänga av det eller ändra din skyddsnivå:

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Förbättrat spårningsskydd.
  4. Tryck på reglaget för att slå på eller stänga av det.
  5. Om du slår på det väljer du vilken skyddsnivå du vill ha.
    • Standard: Skyddar dig från sociala spårare, globala spårningskakor och kryptogrävare.
    • Strikt: Blockerar spårningsinnehåll (videor, annonser och annat innehåll som innehåller spårningskod) förutom trackers som är blockerade i standardinställningen. Inställningen Strikt kan blockera vissa webbplatsfunktioner.
    • Anpassad: Blockerar spårningsinnehåll (videor, annonser och annat innehåll som innehåller spårningskod) men du kan välja vilka spårare och skript som ska blockeras (kakor, spårningsinnehåll, kryptogrävare och fingeravtrycksspårare).