Template:DisableHWAFirefox

Firefox Firefox Skapad: 11/03/2018
  1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. Välj panelen Avancerat och fliken Allmänt.
  3. Avmarkera Använd om möjligt hårdvaruacceleration.
  4. Klicka på menyknappen New Fx Menu och välj AvslutaAvslutaClose 29.

Klicka på menyknappen Fx57Menu, välj Avsluta. Klicka på menyn Firefox högst upp på skärmen, välj Avsluta Firefox.Klicka på menyknappen Fx57Menu, välj Avsluta.

5. Starta Firefox som du normalt gör.
  1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. Välj panelen Allmänt.
  3. Under Prestanda, avmarkera Använd rekommenderade prestandainställningar.
    Ytterligare inställningar kommer att visas.
    hårdvaruacceleration
  4. Avmarkera Använd om möjligt hårdvaruacceleration.
  5. Klicka på menyknappen New Fx Menu och välj AvslutaAvslutaClose 29.

Klicka på menyknappen Fx57Menu, välj Avsluta. Klicka på menyn Firefox högst upp på skärmen, välj Avsluta Firefox.Klicka på menyknappen Fx57Menu, välj Avsluta.

6. Starta Firefox som du normalt gör.