SmartBlock för förbättrat spårningsskydd

SmartBlock står för vanliga spårningsskript som blockeras av privat surfningsläge and strikt spårningsskydd. Genom att göra det kan sidorna laddas mer fullständigt, med mindre fel, utan att du behöver göra någonting - allt medan spårningsskripten blockeras.

Skillnaden kan vara dramatisk:

Smartblock offSmartblock on

Inaktivera SmartBlock - Avancerat

Om du är en webbplatsutvecklare eller avancerad användare som vill inaktivera SmartBlock kan du göra det från Firefox konfigurationsredigerare (sidan about:config) genom att ställa in inställningen extensions.webcompat.enable_shims till false. Spårningsskript blockeras sedan som tidigare.