Se artiklar som rekommenderas av Pocket på din startsida för Firefox för iOS

Obs: Ditt Firefox-språk måste vara inställt på Engelska (Kanada) eller Engelska (USA) för att få rekommendationer från Pocket-artiklar.

Du kan se artiklar och ämnen som rekommenderas av Pocket på din Firefox för iOS-startsida. Pocket är en gratistjänst som gör det enkelt att upptäcka bra innehåll som är anpassat efter dina intressen. Pocket-rekommendationer är aktiverade som standard för USA och Kanada.

Rekommendationer för Pocket-artiklar visas under Rekommenderas av Pocket. Artiklarna är rullbara horisontellt.

iOS pocket homepage scrollable

För att aktivera eller inaktivera Pocket-rekommendationer

1. Tryck på Anpassa startsidan längst ned på din startsida.
  2. Tryck på knappen bredvid Rekommenderas av Pocket för att slå på eller av de.