Navigeringsfältet i Firefox för iOS

Den här artikeln visar en kommande version av Firefox för iOS, så din version kan se annorlunda ut. Uppdatera om några veckor för att få dessa funktioner.

Navigeringsfältet låter dig navigera webbsidor snabbt och enkelt genom att placera de grundläggande knapparna längst ner på skärmen:

• Bakåt back ios: återvänd till en tidigare sida.
  • Framåt forward ios: återvänd från en tidigare sida.
  • Uppdatera refresh ios: uppdatera sidan.
  • Delashare button ios: skicka en webbsida till din Läslista eller till en annan app (Meddelanden, e-post eller andra installerade appar).
  • Bokmärk bookmark ios: spara en sida till dina bokmärken.

Vart tog navigeringsfältet vägen?

För att ge dig mera plats på skärmen, döljer Firefox navigeringsfältet medan du rullar ner på sidan. För att visa navigeringsfältet igen, gå till toppen av sidan:

navigation bar ios