Mozilla-konton på support.mozilla.org

Mozilla Account Mozilla Account Senast uppdaterad: 2 veckor ago

Den här artikeln listar vanliga frågor om Mozilla-konton på Mozilla Support.

Vad är ett Mozilla-konto?

Ett Mozilla-konto erbjuder en inloggning för många av Mozillas tjänster, som Sync, Firefox Monitor och andra. Läs mer om Mozilla-konton här.

Varför har ni ändrat systemet för att använda Mozilla-konton?

Som en del av Mozillas ekosystem hjälper Mozilla-konton till att effektivisera åtkomsten till våra produkter och tjänster samtidigt som de ger användarna mer säkerhet och bekvämligheten med att bara ha en inloggning.

Vad har hänt med min gamla Mozilla Support-inloggning?

Du kan inte längre logga in med dina gamla Mozilla Support-uppgifter efter att systemuppgraderingen slutfördes den 14 april 2020.

Vad händer om jag har ett befintligt Mozilla Supportkonto och Mozilla-konto?

Om du använder samma e-postadress för båda kontona kommer vi automatiskt att länka ditt Mozilla-supportkonto till ditt Mozilla-konto.

Vad händer om mitt Mozilla-kontos e-postadress skiljer sig från mitt befintliga Mozilla-supportkonto?

Om du har ett befintligt Mozilla-supportkonto länkar vi ditt Mozilla-konto åt dig. Logga först in på ditt Mozilla-supportkonto. Därifrån kan du följa våra uppmaningar för att verifiera och länka ditt Mozilla-konto till ditt befintliga Mozilla-supportkonto.

Vad händer om jag är ny på Mozilla Support?

Goda nyheter! När du skapar ett Mozilla-supportkonto kommer vi automatiskt att skapa ett Mozilla-konto åt dig.

Varför kan jag inte ändra min avatar/bild, lösenord eller e-post på min Mozilla Support (SUMO)-profil?

Din profilinformation är integrerad från Mozilla-konton. Ändringar av din avatar, lösenord, e-post och annan profilinformation görs på sidan för Mozilla-kontoinställningar.

Vad händer om jag blir utelåst från mitt befintliga Mozilla-konto och vill be om support?

Se What if I'm locked out of Two-Step Authentication? och I'm having problems confirming my Mozilla account för möjliga lösningar på dessa problem. Om du inte kan komma åt ditt Mozilla-konto av andra skäl kan du använda en annan e-postadress för att skapa ett nytt konto, så att du kan logga in på Mozilla Support och be om hjälp.

Vad händer om jag inte kan logga in med ett nytt eller befintligt Mozilla-konto och vill be om support?

Mozilla-konton stöder inte mycket gamla versioner av Firefox. Testa att använda en annan webbläsare eller enhet för att logga in på Mozilla Support eller se Få hjälp av gemenskapen - Ytterligare resurser] för andra supportalternativ.