Lägg till betrodda webbplatser till din tillåtelselista

Spårningsskydd i Firefox Focus skyddar dig från trackers men kan orsaka problem på vissa webbplatser. Från och med version 8 kan du stänga av spårningsskydd för dina betrodda webbplatser.

Lägg till webbplatser till din tillåtelselista

1. Gå till den webbplats du vill lägga till i din tillåtelselista.
  2. Tryck på sköldikonen bredvid adressfältet.
  3. Tryck på reglaget bredvid Förbättrat spårningsskydd för att stänga av skyddet för den webbplatsen.
    Firefox focus förbättrat spårningskydd

Den webbplatsen läggs till i din tillåtelselista och spårningsskydd kommer att stängas av när du besöker den här webbplatsen.

Spårningsskydd kommer endast att vara avstängt medan du är på en betrodd webbplats. Det slås på igen när du besöker en webbplats med kända trackers om du inte lägger till den i din tillåtelselista.

Hantera betrodda webbplatser

För att se och hantera dina tillåtna webbplatser:

1. Tryck på menyknappen bredvid adressfältet:

MenuButtonFocus
  2. Tryck på Sekretess & säkerhet.
  3. Tryck på Avancerat.
  4. Tryck på Undantag. (Undantag blir grått om du inte har lagt till några tillåtna webbplatser.)