Kommer Firefox att fungera på min mobila enhet?

Firefox finns också på Android och Apple-telefoner och surfplattor. Använd den med ett Firefox-konto för att synkronisera dina bokmärken, lösenord och webbhistorik med dina stationära och mobila enheter.

Android-enheter

Android 2.2 och ARMV6-enheter: Gällande januari 2015, Android 2.2 och ARMV6-enheter får inte längre automatiska uppdateringar eller support för Firefox. För att ta reda på vilken version av Android som finns på enheten, se appinställningar eller din tillverkares uppgifter.
Android 2.3 till 2.3.7 och 3.0: Gällande april 2016, Android 3.0 (Honeycomb) enheter får inte längre automatiska uppdateringar eller support för Firefox.

I maj 2016, startar från Firefox version 47, Android 2.3 till 2.3.7 (Gingerbread) enheter får inte längre automatiska uppdateringar eller support.

Firefox är kompatibel med Android 2.3, Android 4.0 eller nyare enheter. Installationen kräver cirka 50 MB intern lagring, 384 MB RAM-minne och en skärm som är minst 320 pixlar hög och 240 pixlar bred. Du kan hämta Firefox för Android eller söka efter Firefox i Google Play butik.

Viktigt: Om du söker efter Firefox i Google Play butiken och inte hittar Firefox för Android, kanske enheten inte är kompatibel.

iPad, iPhone och iPod touch-enheter

Firefox finns på iPhone, iPad och iPod touch-enheter med iOS 8.2 eller senare. För mer info, se Finns Firefox tillgängligt för iPhone eller iPad på mitt språk?

Andra mobila enheter

Firefox finns INTE tillgänglig för Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS eller andra operativsystem för mobila enheter.