Ge kameraåtkomst till Firefox för Android

Med Firefox inbyggda QR-kodläsare kan du besöka webbsidor som skannats från en QR-kod när de är tillgängliga. Firefox behöver åtkomst till din kamera för att skanna koder. Så här ändrar du det i dina inställningar:

1. Öppna dina Android-inställningar genom att trycka på appen Inställningar på din enhet.
  2. Tryck på Appar och aviseringar (detta kan ha en annan titel i din version av Android).
  3. Tryck på Firefox.
  4. Tryck på Behörigheter.
  5. Tryck på Kamera.
  6. Tryck på Tillåt.
  7. Stäng inställningsappen, öppna Firefox igen och skanna QR-koden.