Installera Firefox Relay-tillägget i Firefox för Android

Firefox Relay, Firefox for Android Firefox Relay, Firefox for Android Senast uppdaterad: 03/04/2023
Obs: Den här funktionen är tillgänglig i den senaste versionen av Firefox för Android. Om du inte ser tillägget, vänligen uppdatera din Firefox-version.

Firefox Relay är en tjänst som låter användare skapa e-postalias för att dölja sin riktiga e-postadress och är tillgänglig som ett tillägg i Firefox för Android. Dessa e-postalias kan användas på webbplatser som kräver e-postregistrering, vilket gör att användare kan skydda sin primära e-postadress från spam och oönskade meddelanden.

Firefox Relay

För att installera Firefox Relay i Firefox för Android:

1. Öppna Firefox på din Android-enhet.
  2. Tryck på menyknappen med tre punkter i det högra hörnet av skärmen.
    Sökfältet
  3. Tryck på Tillägg.
  4. Sök efter Firefox Relay i listan över tillgängliga tillägg.
  5. Välj Firefox Relay-tillägget från resultaten och tryck på +-ikonen för att påbörja installationsprocessen.
  6. Ett popup-fönster kommer att visas som ber dig att bekräfta installationen. Tryck på Lägg till för att bekräfta och fortsätta.

Att använda Firefox Relay i Firefox för Android

När du har installerat tillägget, följ dessa steg för att registrera dig eller logga in och börja generera alias:

1. Tryck på flikikonen i det högra hörnet av skärmen.
  2. Välj fliken Firefox Relay och följ sedan instruktionerna på skärmen för att logga in med ditt Firefox-konto (eller för att skapa ett konto om du inte har ett).

När du har loggat in kommer du att föras till Firefox Relay-instrumentpanelen. Här kan du manuellt skapa och hantera dina e-postalias. Tryck på den blå knappen Skapa nytt alias för att skapa ett alias från din instrumentpanel.

En Firefox Relay-ikon kommer nu att visas i e-postfälten. Tryck bara på ikonen för att antingen skapa ett nytt eller återanvända ett befintligt e-postalias.