Hantera sparade lösenord i Firefox för iOS

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Manage saved passwords in Firefox for iOS

Firefox kan spara lösenord så att du inte behöver fylla i dem varje gång. Du kan också visa, redigera eller ta bort sparade lösenord.

Spara inloggningsinformation

1. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

2. Tryck på Inställningar i menypanelen.
  3. Tryck på reglaget bredvid Spara inloggningar för att aktivera den switchonios.

Varje gång du loggar in på en webbsida kommer Firefox att fråga om du vill spara ditt användarnamn och lösenord:

save passwords ios

Hantera sparade inloggningar

1. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

2. Tryck på Inställningar i menypanelen.
  3. Tryck på Inloggningar.
  4. Du ser en lista över alla dina sparade inloggningar.
  5. Tryck på inloggningsinformation som du vill ändra för att se dina inloggningsuppgifter.
  6. Tryck på Redigera i det övre högra hörnet för att ändra din inloggningsinformation eller Ta bort för att ta bort den.

Tips

• För att visa dina sparade lösenord, tryck och håll ned lösenordsfältet för att öppna menyn.
  • Tryck och håll ned webbplatsfältet för att få upp en meny och tryck på Kopiera för att kopiera länken eller Öppna & Fyll i för att öppna webbsidan och logga in.