Hantera min standardsökmotor i Firefox för Android

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Manage my default search engines in Firefox for Android

Firefox för Android låter dig välja din egen sökupplevelse. Här kan du se hur man lägger till, tar bort och väljer en standardsökmotor med ett fåtal tryck. Sökförslagen låter dig förhandsvisa populära resultat innan du sökt färdigt.

Ange en standardsökmotor

1. Tryck på knappen Meny (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) .
  2. Tryck på Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) .
  3. Tryck på Anpassa, sedan Sök.
  4. Tryck på den sökmotorn som du vill ska vara standard och välj Ange som standard.
  1. Tryck på knappen Meny (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) , sedan Verktyg (du kan behöva trycka på Mer först) och Tillägg.
  2. Tryck på den sökmotor som du vill ha som standard och välj Ange som standard.
  1. Tryck på knappen Meny (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) , sedan Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) , Anpassa, Sökinställningar.
  2. Tryck på den sökmotor som du vill ha som standard och välj Ange som standard.

Lägg till sökmotorer

När du söker kommer Firefox för Android att föreslå flera sökmotorer som du kan använda. Om du inte ser din favorit, följ dessa steg för att lägga till den:

1. Gå till sökmotorns webbplats, t.ex., youtube.com.
  2. Tryck och håll i sökrutan och tryck på förstoringsglasikonen addsearch android.

Ta bort sökmotorer

1. Tryck på knappen Meny (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) .
  2. Tryck på Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) .
  3. Tryck på Anpassa, sedan Sök.
  4. Tryck på den sökmotor du vill ta bort och välj Ta bort.

Aktivera sökförslag

Förslagen för sökfunktionerna visar de bästa förslagen från varje leverantör innan du har skrivit klart.

• Tryck på knappen Meny (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) , sedan Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) , Anpassa, Sökinställningar. Slutligen, markera alterntivet Visa sökförslag.
  1. Tryck på knappen Meny (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) , sedan Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) , Anpassa, Sök. Slutligen, markera alternativet Visa sökförslag.