Hantera enheterna som är kopplade till ditt Mozilla-konto

Du kan hantera enheterna och tjänsterna som är kopplade till ditt Mozilla-konto i dina kontoinställningar. Kolla in några vanliga frågor och ytterligare resurser nedan.

Varför kan jag inte se min enhet i listan Anslutna tjänster?

De enheter som för närvarande är anslutna till ditt Mozilla-konto kan ses i dina kontoinställningar under Anslutna tjänster.

Din enhet kan saknas om du använder en föråldrad version av Firefox för datorer, vänligen uppdatera till den senaste versionen.

Om du använder den senaste versionen av Firefox för datorer, se till att din Sync är inställd på .

Varför ser jag dubbletter i listan Anslutna tjänster ?

Om du ser en enhet eller tjänst listad flera gånger (och du är säker på att den är densamma) i listan Anslutna tjänster klickar du på Logga ut bredvid den enheten/tjänsten för att ta bort den.

FxAConnectedDevices

Den aktuella enheten kommer att listas först följt av de senaste inloggningarna för Sync-enhet/tjänst.

Hur använder jag mitt Mozilla-konto på mina enheter?

Lär dig hur du lägger till en enhet till ditt Mozilla-konto med Sync.