Firefox-konton på support.mozilla.org

Vad är Firefox-konton?

Firefox-konton erbjuder en inloggning för många av Mozillas tjänster, till exempel Sync, Firefox Send, tillägg och mer. Läs mer här.

Varför ändrar ni system till att använda Firefox-konton?

Som en del av Mozilla-ekosystemet hjälper Firefox-konton att effektivisera åtkomsten till våra produkter och tjänster samtidigt som användarna ger mer säkerhet och bekvämligheten med bara en inloggning.

Vad händer med min gamla Mozilla Support-inloggning?

Du kommer inte längre att kunna logga in med dina gamla Mozilla Support-inloggning när systemuppgraderingen är klar.

Vad händer om jag har ett befintligt Mozilla Support-konto och Firefox-konto?

Om du använder samma e-postadress för båda kontona länkar vi automatiskt ditt Mozilla Support-konto till ditt Firefox-konto.

Vad händer om min e-postadress med Firefox-konton skiljer sig från mitt befintliga Mozilla Support-konto?

Om du har en befintlig Mozilla-support länkar vi ditt Firefox-konto åt dig. Logga in först på ditt Mozilla Support-konto. Därifrån kan du följa våra instruktioner för att verifiera och länka ditt Firefox-konto till ditt befintliga Mozilla Support-konto.

Vad händer om jag är ny på Mozilla Support

Goda nyheter! När du skapar ett Mozilla Support-konto skapar vi automatiskt ett Firefox-konto åt dig.

Varför kan jag inte ändra min avatar/bild, lösenord eller e-post på SUMO

Din profilinformation är integrerad från Firefox-konton. Ändringar av din avatar, lösenord, e-postadress och annan profilinformation görs på inställningssida för Firefox-konton.