Firefox Browser välkomstsidor - hjälper dig att få ut mer av Firefoxs produkter och tjänster

Sidorna för Firefox Browser är tillgängliga efter att du har nått vissa milstolpar, för att hjälpa dig att få ut det mesta av Firefox. Läs mer om dem i denna FAQ.

Vad är detta innehåll?

När du öppnar Firefox Browser efter att du har nått en viss milstolpe för användaren - säg den femte dagen efter att du har laddat ner webbläsaren eller på ettårsdagen för att du gick med i Firefox - visas en sida i en ny flik. Denna sida är känd som en välkomstsida för Firefox Browser.

Varför ser jag en välkomstsida för Firefox Browser?

Välkomstsidor för Firefox Browser hjälper dig att få ut det mesta av Firefox produkter och tjänster.

Har Firefox Browsers välkomstsidor någonsin annonser eller sponsrat innehåll?

Nej aldrig. Dessa sidor har endast Firefox-innehåll.

Hur levereras Firefox-webbläsarens välkomstsidor?

Innehållet som levereras på en välkomstsida för Firefox Browser är baserad på din senaste Firefox-installation, som innehåller information om webbläsarens version, språk, operativsystem som den är installerad på och Firefox-typ (som Nightly, Developer Edition, Beta eller vanlig). Den är inte baserad på ditt beteende eller personliga detaljer.

Om du vill veta mer, här är fler detaljer:

• Firefox hämtar regelbundet en samling av Firefox Browser-välkomstsidor från våra servrar. Samlingen är anpassad till de tekniska parametrarna för din kopia av Firefox, inklusive version, språk och distributionskanal.
  • När du startar om Firefox efter att ha blivit kvalificerad till en välkomstsida för Firefox Browser öppnar Firefox automatiskt en ny flik som visar sidan.
  • Om du väljer bort alla rekommendationer från Firefox ser du inte en välkomstsida för Firefox Browser om du inte uppdaterar dina webbläsarinställningar för att tillåta rekommendationer. Här är mer information om att välja bort sidan.

Vilken information samlas in och vilken kontroll har jag över vad som delas?

Firefox sekretessmeddelande förklarar de uppgifter som Mozilla får från Firefox, inklusive standardtekniska data och interaktionsdata som Firefox använder för att förbättra prestanda, ställa in din standardsökleverantör och visa välkomstsidor för Firefox Browser. Vi samlar in information om hur många gånger dessa sidor visas och om du interagerar med dem eller inte. Denna information är dock inte kopplad till någon annan teknisk information och interaktionsinformation om dig eller din kopia av Firefox Browser.

Jag gillar inte en specifik välkomstsida för Firefox Browser. Vad ska jag göra?

Om du inte gillar en välkomstsida för Firefox Browser kan du helt enkelt stänga sidan. Om du vill dölja alla välkomstsidor för Firefox Browser, måste du uppdatera dina webbläsarinställningar. För att dölja alla välkomstsidor för Firefox Browser, se nästa avsnitt.

Hur döljer jag alla välkomstsidor för Firefox Browser?

Om du föredrar att inte se välkomstsidor för Firefox Browser kan du dölja dem. Här är mer information om att välja bort sidan.

Är Firefox Browser välkomstsidor från Firefox tillgängliga i mitt land?

Välkomstsidor för Firefox Browser är endast tillgängliga i vissa länder.