Slut på support för Firefox Reality

Firefox Reality Firefox Reality Skapades: 1 vecka ago

Om du tittar på detta i ett headset och vill använda en annan enhet för att läsa detta, gå till Firefox Reality.

Mozilla har avslutat stödet för Firefox Reality på Oculus Go, Oculus Quest, HTC Viveport, Windows Standalone AR och Pico Neo. Projektet skickas vidare till Igalia i form av deras Wolvic-webbläsare som kommer att finnas tillgänglig på utvalda enheter. Firefox Reality kan fortsätta att fungera på din enhet, men den kommer inte längre att få support eller säkerhetsuppdateringar.

Om du har en Oculus Quest, Pico 4 eller Pico 4E-enhet rekommenderar vi att du installerar Wolvic från Oculus eller Picos appbutiker. Du kan lära dig mer om Wolvic på Wolvic.com.

Om du har en HTC, Windows AR-enhet eller ett annat Pico-headset rekommenderar vi att du letar efter ett alternativ i appbutikerna för dessa enheter.