Rensa kakor och webbplatsdata för en enskild domän i Firefox för Android

Firefox for Android Firefox for Android Skapad: 03/05/2022 100% av användarna tyckte att det här var hjälpsamt

Du kan radera dina kakor och webbplatsdata för en enskild domän i Firefox för Android, utan att förlora dina inloggningar för andra domäner.

För att radera dina kakor och webbplatsdata för en enskild domän

1. Gå till en webbplats som kräver kakor.
  2. Acceptera kakorna.
  3. Tryck på Fx89Padlock Lås-ikonen i sökfältet.
  4. Tryck på Rensa kakor och webbplatsdata.
  5. Tryck på Ta bort.
  6. Ladda om webbplatsen och du bör se uppmaningen som ber dig att acceptera kakor igen.

block cookies single domain android