Avslutat stöd för Firefox Lockwise

Mozilla avslutade stödet för appen Firefox Lockwise på Android och iOS, från och med 13 december 2021. Dess funktionalitet har integrerats i Firefox för mobila webbläsare för Android och iOS. Du kan inte längre installera eller installera om Firefox Lockwise från App Store eller Google Play Store. iOS version 1.8.1 och Android version 4.0.3 är de senaste versionerna för Firefox Lockwise. Appen kan fortsätta att fungera på din enhet, men den kommer inte längre att få support eller säkerhetsuppdateringar.

Sedan den 13 december 2021 har du fortfarande tillgång till dina sparade lösenord och lösenordshantering i Firefox för datorer och mobilwebbläsarna.

Om du redan har ett Firefox-konto

1. Logga in på ditt Firefox-konto.
  2. Synkronisera dina inloggningsuppgifter mellan dina webbläsare på olika enheter.

Om du har Firefox Lockwise men inte använder en Firefox-webbläsare

1. Ladda ner webbläsaren och skapa ett Firefox-konto.
  2. Synkronisera dina inloggningsuppgifter mellan dina webbläsare på olika enheter.

Aktivera systemomfattande autofyll

Firefox för Android (version 93 och senare)

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Inloggningar och lösenord.
  4. Växla reglaget bredvid Autofyll i andra appar till för att visa menyn Autofyll-tjänster i Android.
  5. Tryck på Firefox och tryck på OK.

Firefox för iOS (version 40 och senare)

1. Öppna appen Inställningar på din telefon.
  2. Tryck på Lösenord & konton.
  3. Tryck på Autofyll lösenord.
  4. Tryck på Firefox.