Åtkomst till verktygsfältets funktioner med tangentbordet

Om du vill använda den nya funktionen, vänligen uppdatera Firefox om du inte har den senaste versionen.
I Firefox 67 och senare kan du använda ditt tangentbord för att komma åt dina tilläggsknappar på verktygsfältet, samt utföra andra verktygsfältsfunktioner som inte tidigare var tillgängliga via ditt tangentbord.

För att komma åt dina tilläggsknappar på verktygsfältet:

1. Tryck på tangenterna Control + Lcommand + L för att flytta till adressfältet.
  2. Använd knapparna Tab och Shift + Tab för att flytta mellan olika huvudgrupper i verktygsfältets knappar.
    Obs: När du når den önskade gruppen kan du använd höger och vänster piltangenter för att flytta igenom knapparna i den gruppen. På så sätt kan du snabbt och effektivt hitta den knapp du vill ha.
  3. Tryck på knapparna Space eller Enter för att aktivera önskad verktygsfältsknapp när du når den.
  4. Tryck på knappen F6 ör att snabbt återgå till webbsidan från verktygsfältet.
Windows-tips: Alternativt kan du trycka på menyknappen eller Shift + F10 för att komma till snabbmenyn för knappen, vilket motsvarar att klicka på höger knapp på musen.