Använda mörkt tema i Firefox för iOS

Den här funktionen är tillgänglig i Firefox för iOS 21. Besök din App Store för att uppgradera till den senaste versionen.

Firefox för iOS kan automatiskt byta till ett mörkt eller ljust tema för att matcha din enhets inställningar om du har iOS 13. Se den här Apple-supportartikeln för ytterligare information om Mörkt läge.

Automatiskt matcha systemets tema

När du byter till ljust eller mörkt tema på din enhet matchar Firefox ditt systemtema som standard. Så här ändrar du:

1. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

2. Tryck på Inställningar i menypanelen.
  3. Tryck på Tema.
  4. Tryck på Använd systemets ljust/mörkt läge för att växla (blått betyder att det är på).

Manuellt eller automatiskt ändra teman

Du har möjlighet att manuellt eller automatiskt ändra teman

1. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

2. Tryck på Inställningar i menypanelen.
  3. Tryck på Tema.
  4. Tryck på Använd systemets ljust/mörkt läge för att stänga av det (grått betyder att det är av).
  5. Tryck på ett alternativ från menyn Byt läge:
    • Manuellt: alla temaförändringar kommer att ske manuellt.
    • Automatiskt: temat matchar skärmens ljusstyrka.
  6. Tryck på ett tema från menyn Temaväljare:
    • Ljust
    • Mörkt
  7. Anpassa ditt temas ljusstyrka med skjutreglaget Tröskel.