Jag kan inte hitta Firefox Focus i Tyskland, Österrike eller Schweiz

Firefox Klar Firefox Klar Skapad: 12/01/2018

Klar av Firefox är den tyskspråkiga versionen och är endast tillgänglig i Tyskland, Österrike och Schweiz. Den innehåller samma funktioner som den engelskspråkiga appen Firefox Focus.

Varför har ni bytt namn/ersätt appen?

Förlags- och medieföretaget Burda, som tidningen FOCUS tillhör i Tyskland, är en av våra partners. Vi bestämde oss därför för att ersätta vår app "Firefox Focus" i Tyskland, Österrike och Schweiz med "Klar av Firefox".