Kan inte rensa historiken i adressfältet

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

När du börjar skriva i adressfältet i Firefox så visas en lista med sidor från din historik och dina bokmärken som matchar de bokstäver du hittills har skrivit in. För mer information om autokomplettering i adressfältet, se artikeln om det smarta adressfältet.

Varför rensas inte adressfältet när jag rensar historiken

Sidor som har en stjärna i högerkanten finns bland dina bokmärken och inte i historiken.

Ta bort bokmärken från listan

1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. Välj panelen Sekretess.

1. För Ge förslag i adressfältet från, välj antingen Historik eller Ingenting.
    • Historik gör så att det smarta adressfältet bara visar resultat från din historik och inte dina bokmärken.
    • Ingenting stänger av automatisk komplettering.
  1. Stäng sidan about:preferences. Alla ändringar du har gjort sparas automatiskt. .

Firefox 3.5 har en inställning som låter dig bestämma om du vill att autokompletteringen i adressfältet ska visa ”Historik och Bokmärken”, ”Historik”, ”Bokmärken” eller ”Ingenting”. För att använda denna inställning, uppgradera till den senaste versionen.