Firefox Support

Behöver du fortfarande hjälp?

Vi finns här för dig. Ställ en fråga i våra supportforum och få svar från vår expertgrupp.

Fråga gemenskapen

Utvalda artiklar

Hantera profiler
Detektering av upplåsningsportal

Detektering av upplåsningsportal

Sidan beskriver hur Firefox upptäcker nätverk för upplåsningsportaler.

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Här får du lära dig grundläggande tips och riktlinjer för hur du använder Firefox för ditt språk.

Inställningar för popup-blockerare, undantag och felsökning

Inställningar för popup-blockerare, undantag och felsökning

Lär dig vad popup-fönster är och vilka inställningar Firefox har för att blockera eller tillåta dem.

Illustration of community

Gå med i vår gemenskap