When in a private window, How do you open a bookmark or link in a normal window?

If you are currently using a normal window then there are ways to open a bookmark or link in a private window. But if you are currently using a private window then how wo… (ďalšie informácie)

If you are currently using a normal window then there are ways to open a bookmark or link in a private window. But if you are currently using a private window then how would you open a bookmark or link in a normal window?

I have tried several things including pressing shift+enter or choosing "Open in new Window" from the context menu, but this just opens the bookmark or link in a new private window.

My current method is to copy the address of the bookmark or link then paste it into the address bar of a normal window.

But is there a more direct method of opening bookmarks or links in a normal window, if currently in a private window?

Thanks.

Otázku položil(a) TechHorse Pred 6 minútami

Posledná odpoveď od TechHorse Pred 59 sekundami

Hotmail/Outlook Constant Password Requests in TBird

My Hotmail email account is suddenly asking for passwords. I saw this was a problem 8 months ago. Yesterday, I deleted the email account, and then re-added it. Sent a mes… (ďalšie informácie)

My Hotmail email account is suddenly asking for passwords. I saw this was a problem 8 months ago. Yesterday, I deleted the email account, and then re-added it. Sent a message to Hotmail to test, and it worked fine. Today I turn on my PC and the same issue is happening again. I know the password is correct as it works fine when I log in on the browser (and it obviously worked fine when I re-added the account and tested it yesterday). I don't think I should have to delete and re-add an email account everyday just to check email. Why would this work one day, and stop the next? I can't find anything regarding Microsoft changing anything that would cause this to happen. Is anyone else seeing this with Hotmail? Can someone help me fix it?

Otázku položil(a) Paul M Ruzicka Pred 1 hodinou

Posledná odpoveď od Paul M Ruzicka Pred 4 minútami

Firefox scrolls to end of page

I have a problem when I read a specific webpage and firefox jumps to the end of the webpage. This happens with one specific webpage, a Swiss newspaper: call www.nzz.ch -… (ďalšie informácie)

I have a problem when I read a specific webpage and firefox jumps to the end of the webpage. This happens with one specific webpage, a Swiss newspaper: call www.nzz.ch - Now, select one of the articles but in the following way: do a right-click on the title of the article and select "open in new tab". (This is important: it does not happen if you left click on the article and open it in the actual tab.) Now you have the article in a new tab, you begin reading it and slowly scroll down using the mouse wheel. But then, with the slightest scroll back (upwards), firefox will jump to the end of the web page. All you can do is go back (ctl+upward arrow) and look for the place where you have been. Once this has happened, firefox will no longer scroll to the end of the page, you can scroll up and down, and everything works fine. But if you close the tab and open this or another article again with right-click, open in new tab, you have the insane effect again. I have no idea how I could analyze this myself and am thankful for help.

Otázku položil(a) werner messmer Pred 13 minútami

My Last Pass toolbar icon disappeared from Firefox toolbar and I can't get it back

Hello, I have Firefox 128 installed on Window10 Pro v. 22H2 fully up to date. I have LastPass: Free Password Manager extension in my Firefox. Up until 2 days ago I had a… (ďalšie informácie)

Hello, I have Firefox 128 installed on Window10 Pro v. 22H2 fully up to date. I have LastPass: Free Password Manager extension in my Firefox.

Up until 2 days ago I had an icon on my toolbar for the LastPass extension that I could click after opening Firefox to login to LP. It has worked fine for years. It was that way when I shut down my computer that night. The next morning when I opened FF, that icon was gone. LP still shows in my Add-ons manager as Enabled. To the best of my knowledge, nothing on my comp updated in that time period.

I tried clicking the 'Extensions' button in the FF toolbar, but all it did was to open the "Recommendations" tab of my Add-ons manager. Previously, clicking the 'Extensions' button in my toolbar would show a menu of extensions including LP. I would get an option to show an LP icon in my toolbar. That worked as recently as a few weeks ago when I wiped my hard drive and did a fresh install of Windows.

I tried removing and reinstalling the exension. It made no change. Next I fully removed Firefox with the Remove Programs option in the Windows control panel, then removed all traces of FF in my Windows user profile. Then rebooted. Then DL'ed Firefox fresh from the FF site and re-installed it. Twice. No icon shows up, and the 'Extensions' button continues to do nothing but send me to the 'Recommendations' tab of the add-ons manager.

I had a few other extensions installed as well as LP at the time this problem arose. But when I re-installed Firefox, I only installed LP and tried to get its icon showing before installing any other extensions, just to be sure there was no conflict.

Can you offer any suggestions to help?

Thank you.

Otázku položil(a) cousinjoe Pred 2 dňami

Posledná odpoveď od cousinjoe Pred 15 minútami

Email from Microsoft to update Authentication to Oauth

I recieved emails from Microsoft to update Authentication to Oauth as support for basic authentication will soon cease. Whilst I have not been experiencing any issues, af… (ďalšie informácie)

I recieved emails from Microsoft to update Authentication to Oauth as support for basic authentication will soon cease. Whilst I have not been experiencing any issues, after following the instructions, also provided here:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/microsoft-oauth-authentication-and-thunderbird-202,

I now have an unusable Thunderbird client.

This is because I am having to keep authenticating my outlook accounts (I have about ~100 email accounts). They pop up one after the other for each account.

I believe I went through all the troubleshooting steps but to no joy.

I did notice however, when the "Enter your credentials....." pop up box appears and I go through the motions of authenticating my account and TB against my Microsoft account, the following entry appears under the Settings > Saved Passwords > Saved Logins > "Provider" column for that account:

oauth://login.microsoftonline.com (https://outlook.office.com/IMAP.AccessAsUser.All https://outlook.office.com/POP.AccessAsUser.All https://outlook.office.com/SMTP.Send offline_access)

The credentials include a very long auto generated password starting similar to "M.C533_BAY.0.U.-........"

A couple of things to note now regarding the oauth entry:

1. It possibly does not always get created when re-authenticating 2. After quitting TB and then re-launching TB, it dissapears

So the solution would be to somehow ensure this entry is created and it sticks even after quitting TB, since for those accounts that include this I do not have get the "Enter your credentials....." pop up box.

Is this something TB can investigate?

Otázku položil(a) schro.cat Pred 3 týždňami

Posledná odpoveď od schro.cat Pred 18 minútami

Cannot delete multiple emails on windows 11 pc

New HP windows 11 computer. Although I select multiple messages and use either the DELETE key or right click and select "delete selected messages", only 1 message gets de… (ďalšie informácie)

New HP windows 11 computer. Although I select multiple messages and use either the DELETE key or right click and select "delete selected messages", only 1 message gets deleted. I'm using my comcast.net email account. This worked perfectly only my old windows 10 computer.

Otázku položil(a) Ron Given Pred 21 minútami

Every time i open thunderburd....

Hi. Why every time i run thunderbird and if i leave it open too often it bring me the error message for all hotmail/outlook mail accounts i have??? What the heck is hap… (ďalšie informácie)

Hi.

Why every time i run thunderbird and if i leave it open too often it bring me the error message for all hotmail/outlook mail accounts i have???

What the heck is happening and how i can solve this?

Otázku položil(a) Gregory Pred 1 týždňom

Posledná odpoveď od Gregory Pred 30 minútami

password

I can't sign into Thunderbird it will not accept my password how do i reset the password.

Otázku položil(a) d1600fd Pred 40 minútami

The Edit Calendar dialog box doesn't let me edit the calendar location.

My Thunderbird calendar file is located on my organization's Nextcloud server. We just changed to a newer version of Nextcloud and moved everything to a new url, so my ca… (ďalšie informácie)

My Thunderbird calendar file is located on my organization's Nextcloud server. We just changed to a newer version of Nextcloud and moved everything to a new url, so my calendar updates no longer work. I need to edit the address of the calendar file. I open the Edit Calendar and can see the old url in the Location field. I can select and copy the contents of the Location field but I can't change it.

See edited screenshot

Thanks in advance for your help.

Otázku položil(a) wes19 Pred 42 minútami

Firefox reopens all my windows and tabs after reboot

I'm using Firefox 127.0.2 on Arch Linux. In settings under General>Startup>"Open previous windows and tabs" is not checked. Under about:config browser.sessionstor… (ďalšie informácie)

I'm using Firefox 127.0.2 on Arch Linux. In settings under General>Startup>"Open previous windows and tabs" is not checked. Under about:config browser.sessionstore.restore_on_demand is false, and browser.sessionstore.resume_from_crash is false

How do I get Firefox to give me a clean slate after restarting my computer?

Otázku položil(a) sdaniluk Pred 50 minútami

Lazy Loading

I have been a service provider on speed optimization and most of the time do these on chrome for checking results. Now i have client website Trendy on which i have been w… (ďalšie informácie)

I have been a service provider on speed optimization and most of the time do these on chrome for checking results. Now i have client website Trendy on which i have been working on. The speed results are on chrome are excellent all are 95+ but my client is from Australia and uses Firefox browser on its phone when i submitted him the work he checked that than his website is loading very slow especially the images they taking too much of time. I am clueless now why this happening as this fine my side

Otázku položil(a) modgala22 Pred 56 minútami

Elektronsko podaljšanje veljavnosti digitalnega potrdila

Imam dva potrdila, ženino, ki še ne mo kmalu poteklo in moje(Igor Kafol),ki bo kmalu poteklo, vendar ga ne morem (oz, ne znam) podaljšati. prosim za pomoč. Igor Kafoll … (ďalšie informácie)

Imam dva potrdila, ženino, ki še ne mo kmalu poteklo in moje(Igor Kafol),ki bo kmalu poteklo, vendar ga ne morem (oz, ne znam) podaljšati. prosim za pomoč. Igor Kafoll

Otázku položil(a) s51ik Pred 1 hodinou

Searches don't find emails - Can someone tell me how it is supposed to work please?

Since installing Thunderbird (on Linux Fedora) I have been really confused by and disappointed in the search functionality. I used Mac Mail for the last 20 years, I know … (ďalšie informácie)

Since installing Thunderbird (on Linux Fedora) I have been really confused by and disappointed in the search functionality. I used Mac Mail for the last 20 years, I know that is pretty good, but I was told Thunderbird is at least function, if not as 'pretty' (some say).

I dont use the Quick Filter box as I have a ton of local folders and usually just need to find an email which could be anywhere, but i KNOW it's there.

I begun testing it. Noticed a few things so wondering if someone can advise if this is just me, or normal behaviour...

In the global search, I finally realised (i think anyway) that it does not actually search everywhere, far from it. For instance, I searched for emails many times and it said they don't exist, so i panicked thinking they were lost, but no, I dived into Deleted Items and there they were. I store deleted items for 3 months, and often refer back to them for past purchase receipts or similar in the rare occasion that I need it again for some reason.

- It doesn't seem to search (doesn't find anyway) in my Imap Deleted Items folder,. OR the Local Folders

- It isn't searching/finding emails in my Local Folderrs, which is a HUGE problem as 95% of my email is stored in those. Why wouldn't a global search find stuff in my local folders? I have tested it and confirmed it's not searching in any of them.

- I have ebay messages in my INBOX, from a username starting with perrie134 - I tried BOTH the quick filter and the CTRL K search, searching for 'perrie134' and then 'perr' and ZERO messages come up. Does the search not include 'from' info?

As far as I can tell, the search is not working at all. So I am hoping something must surely be wrong my end, but grateful if someone can comment. I can't use a program that can't find emails when I type in information included in 'from' and 'subject' areas, but at this point it's failing in every way.

Appreciate any advice/thoughts. Thanks

Otázku položil(a) mozilla516 Pred 1 dňom

Posledná odpoveď od mozilla516 Pred 1 hodinou

TB does not save my settings and keeps writing af very small font.

Dear Sirs I have really made a mistake in my settings. Unfortunately I have had difficulties reading my written mails and have tried several things. Changing the layout… (ďalšie informácie)

Dear Sirs

I have really made a mistake in my settings. Unfortunately I have had difficulties reading my written mails and have tried several things. Changing the layout, using the zoom etc. TB does not save my settings and keeps writing af very small font. The font has always seem very small.

To search any help I have found the following: https://www.youtube.com/watch?v=klIOX4dsXU4&ab_channel=ChrisWaite

I really think I was very carefully about the change and I really do not know what has happend. I have somehow changed the default value in: layout.css.devPixelsPerPx from -1.0 to what was expected to be 1.20. But now it covers all my screen and I have no possibilities to find settings menu or even to move around to more menus.

I really appreciate if you can somehow help me to edit to the default value again. I can't find any config files in my PC under APP.data.

I really will feel very sad - if I cannot go back to my lovely mail clients settings and using all my setup in the future.

Please take a look in attached picture.

Hope you can Help - I will really feel very thankfull for your helping support.

Best Regards Alex

Otázku položil(a) ashtc2010 Pred 17 hodinami

Posledná odpoveď od david Pred 1 hodinou

Installing Thunderbird

I downloaded Thunderbird 120 and installed. All I get is error message saying windows is searching for thunderbird.exe and nothing else. Old version has disappeared and I… (ďalšie informácie)

I downloaded Thunderbird 120 and installed. All I get is error message saying windows is searching for thunderbird.exe and nothing else. Old version has disappeared and I can not uninstall - get same searching for uninstall.exe. I have tried re-downloading it and re-installing it 4 or 5 times, still nothing. help please.

Otázku položil(a) Ron Pred 3 dňami

Posledná odpoveď od Julia Smith Pred 1 hodinou