Nettsiden vil ikke la Firefox vise siden hvis et annet nettsted har bygd den inn

Denne feilen er vanligvis forårsaket av en feilkonfigurert nettside som prøver å vise et annet nettsted uten eierens samtykke.

Nettsteder kan bruke x-frame options eller en content security policy for å kontrollere om andre nettsteder kan bygge dem inn på deres egne sider. Dette er en viktig sikkerhetsfunksjon for å forhindre clickjacking, som er et angrep som lar ondsinnede nettsteder lure brukere til å trykke på lenker på en nettside.

For å besøke et nettsted som har vist denne meldingen, kan du åpne lenken i en Ny Fane eller et Nytt Vindu i Firefox. Merk at i noen tilfeller vil ikke den innebygde nettsiden fungere riktig uten tilgang til den blokkerte siden. I dette tilfellet vil du måtte kontakte eieren av det feilkonfigurerte nettstedet for feilsøking.