Feil startside åpnes når jeg starter Firefox

Mac og Linux brukere: Denne artikkelen gjelder kun Windows.

Noen tredjepartsleverandørers produkter kan endre egenskapene i snarveien til Firefox slik at den alltid åpner deres hjemmeside når du starter nettleseren . Dette forhindrer du i utgangspunktet ved å avvise alle tilbud om å endre innstillinger for nettleseren når du installerer eller oppdaterer tredjeparts applikasjoner.

Om den uønskede startsiden fremdeles åpnes etter at du har gjort tiltak for å fjerne en verktøylinje som har kapret Firefox og gjenopprette ønsket startside, sjekk egenskapene i snarveien til Firefox:

Fra OppgavelinjenNorskWin10OppgavelinjeSnarveisEgenskaper
Høyre-klikk først på Firefox-ikonet på Oppgavelinjen, så på det rene Firefox-ikonet og velg Egenskaper

Via filbehandlerenNorskWin10FilbehandlerSnarveisEgenskaper

Merk: Å høyre-klikke på et Firefox-ikon på Start-menyen gir deg ikke tilgang til snarveiens egenskaper.
  1. Finn fram til egenskaper for snarveien til Firefox på en av de to måtene vist over.
  2. I Mål:-feltet ser du nettadressen som produsenten vil at skal åpnes når du starter Firefox (for eksempel "https://bitable.com"). Slett den adressen og klikk på OK for å lagre endringen:NorskFirefoxKapretSnarvei
  1. Høyre-klikk på Firefox-ikonet på skrivebordet eller oppgavelinjen og klikk så på Egenskaper.
  2. I Mål:-feltet ser du nettadressen som produsenten vil at skal åpnes når du starter Firefox (for eksempel "https://bitable.com"). Slett den adressen og klikk på OK for å lagre endringen:NorskFirefoxKapretSnarvei