Versjonsmerknader for Firefox for Enterprise

Versjonsmerknader forteller deg om nye funksjoner og hvilke feil som er rettet i den versjonen av Firefox du har fått.

Nyeste Firefox ESR versjon

I Versjonsmerknader - nyeste Firefox ESR finner du versjonsmerknader for den nyeste versjonen av Firefox Extended Support Release (ESR).

Nyeste regulære Firefox versjon

I Versjonsmerknader - nyeste Firefox finner du versjonsmerknader for den nyeste regulære versjonen av Firefox.

Alle Firefox versjonsmerknader

I Firefox versjonsmerknader per versjon finner du alle versjonsmerknader for Firefox, listet opp per versjon.

Enterprise versjonsmerknader på Mozilla Support

Fra og med Firefox versjon 78, er versjonsmerknader for saker som angår større organisasjoner (Enterprises), inklusive feilrettinger, forbedringer, og endringer i policy'er, vist på Mozilla Support - Versjonsmerknader for Firefox for Enterprise.