Template:resetsteps

Firefox Firefox Sist oppdatert: 12/26/2023
  1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, så på Hjelp og velg Mer feilsøkingsinformasjon.
  2. Klikk på Tilbakestill Firefox… og så på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes. Firefox avsluttes for å tilbakestille seg selv.
  3. Når tilbakestillingen er fullført åpnes et vindu som viser hvilken informasjon som ble importert. Klikk på Fullfør-knappen. Firefox vil starte.
  4. Velg om du vil at Firefox skal gjenopprette alle eller kun utvalgte vinduer og faner og klikk så på Sett igang!-knappen.
Merknad: Det er også en Tilbakestill Firefox knapp i Feilsøkingsmodus vinduet hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også gjøre en manuell tilbakestilling ved å opprette en ny profil og overføre din viktigste informasjon til den.