Template:donottrack

Firefox Firefox Created: 12/28/2017

Ikke Spor funksjonen er slått av som standard. For å slå den på:

1. Malen "OptionsPreferences" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner.
  2. Velg Personvern panelet.
  3. Kryss av Be om at nettsteder ikke sporer deg.
    do not track fx42
  4. Malen "CloseOptionsPreferences" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner.

Ikke Spor funksjonen er slått av som standard. For å slå den på:

1. Malen "OptionsPreferences" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner.
  2. Velg Personvern panelet.
  3. Trykk på administrer dine sporingsinnstillinger.
  4. Kryss av Bruk Ikke Spor.
    do not track fx46
  5. Trykk på OK.
  6. Malen "CloseOptionsPreferences" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner.

Ikke Spor funksjonen er slått av som standard utenom i Privat Nettlesing, hvor den alltid er på som standard. For å alltid bruke Ikke Spor:

1. Malen "OptionsPreferences" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner.
  2. Velg Personvern panelet.
  3. Trykk på administrer dine sporingsinnstillinger.
  4. Kryss av Bruk alltid Ikke Spor.
    Fx49Privacy-DoNotTrack
  5. Trykk på OK.
  6. Malen "CloseOptionsPreferences" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner.
  1. Malen "OptionsPreferences" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner.
  2. Velg Personvern og sikkerhet panelet.
  3. Finn avsnittet Sporingsbeskyttelse.
    Fx56Privacy&Security-DoNotTrack
  4. Velg Alltid innstillingen.
  5. Malen "CloseOptionsPreferences" fins ikke, eller har ingen godkjente revisjoner.