Bytt om til Firefox Extended Support Release (ESR) for personlig bruk

Firefox Extended Support Release (ESR) er den offisielle versjonen av Firefox utviklet for større organisasjoner, som universiteter og bedrifter, som har storskala-behov for oppsett og drift av Firefox. Firefox ESR har ikke de nyeste funksjonene, men har alltid de nyeste rettelsene relatert til sikkerhet og stabilitet.

I Firefox er det nå lagt inn beskyttelse mot nedgradering for å forhindre skade på brukerprofildata. Fra og med versjon 68 ESR vil du bli bedt om å lage en ny Firefox profil dersom du tidligere brukte en nyere versjon av Firefox (les denne artikkelen for å lære mer).

Du kan laste ned Firefox Extended Support Release for ditt operativsystem og språk fra nedlastingssiden for Firefox ESR.