Slå på tillegg som ble slått av ved oppdatering av Firefox

Fra og med Firefox versjon 57, vil bare utvidelser bygget med WebExtensions APIer fungere. Lurer du på om dine utvidelser er berørt? Les Teknologien bak Tillegg for Firefox blir modernisert og Ofte Spurte Spørsmål for flere detaljer.

Når du oppdaterer Firefox, sjekkes tilleggene dine automatisk og oppdateres til kompatible versjoner om det er mulig. Om et tillegg ikke kan oppdateres og derved ikke lenger er kompatibel, vil Firefox slå det av. I denne artikkelen lærer du hvordan du oppdatere de tilleggene for å få dem til å virke igjen.

Incompatible - Win
Merk: Om et tillegg er slått av og viser en melding, (Add-on name) kunne ikke verifiseres for bruk i Firefox les Signering av tillegg i Firefox.

Sjekk om det finnes nyere versjoner av dine tillegg

Firefox sjekker om det finnes nyere versjoner av dine tillegg en gang per døgn og oppdatere dem automatisk. Du kan når som helst manuelt sjekke om det finnes nyere versjoner.

1. Klikk på menyknappen Bildet "new fx menu" finnes ikke. for å åpne menypanelet.
  2. Klikk på Fx80NorskMenyikon-Utvidelser. Utvidelsesbehandleren åpner seg.
  3. Klikk på Add-on Tools Icon og velg Søk etter oppdateringer nå. Om Firefox finner oppdateringer, lastes de ned automatisk.
    Fx82NorskUtvidelserSjekkForOppdatering
  4. Om du blir bedt om det, klikk på lenken "Restart nå for å fullføre installasjonen".
    Extension Update Win 2

Søk etter oppdateringer på tilleggets nettsted

Noen leverandører har forskjellige versjoner av tilleggene de tilbyr for forskjellige versjoner av Firefox, slik at oppdatering via utvidelsesbehandleren vil ikke fungere. I et slikt tilfelle kan det være at en oppdatering er tilgjengelig på tilleggets nettsted.

1. I utvidelsesbehandleren leter du deg fram til det inkompatible tillegget i listen. Klikk på tillegget for å se mer informasjon om det, og klikk så på lenken ved siden av Hjemmeside. Da vil tilleggets hjemmeside åpne seg.
  2. Last ned den nyeste versjonen av tillegget fra hjemmesiden.
Merk: Om du ikke finner en fungerende versjon av tillegget, kan det hjelpe å kontakte utgiveren av tillegget mens du allikevel er inne på nettstedet deres.

Søk etter alternativer

Det kan finnes andre tillegg med lignende funksjoner som er kompatibel med din versjon av Firefox. Tillegg for Firefox er et bra sted å lete.