Om siden Ny fane

Firefox gjør det enkelt for deg å få tak i interessant innhold idet du åpner en ny fane ved å vise dine mest hyppige og nyeste besøkte nettsteder sammen med annet populært innhold fra nettet. Siden Ny fane er standard startside i Firefox dersom du ikke har valgt en annen startside.

Fx121WinNorskNyFaneSide

Første gangen du bruker Firefox vil du se lenker til høyt rangerte nettsteder og populære søkemotorer. Disse vil etterhvert erstattes av Snarveier, som er lenker til de hyppigste og nyligste besøkte nettstedene fra nettleserhistorikken din.

I disse artiklene kan du lære mer om hvordan Ny fane-siden kan tilpasses: