Hva er Mozilla Connect?

Merk: Mozilla Connect er kun tilgjengelig på engelsk.

Mozilla har publisert plattformen Mozilla Connect i samarbeid med Khoros for å tilby en forbedret versjon av Ideas Mozilla, som ble publisert i 2021. Mozilla Connect er et sted for brukere til å gi tilbakemeldinger om produkter, legge fram ideer om nye funksjoner, og delta i meningsfulle samtaler som er med på å forme framtidige versjoner. Du kan gi tilbakemeldinger om og dele ideer for blant annet Firefox desktop & mobil, Mozilla VPN, Pocket og Thunderbird.

Mozilla_Connect

Hva er blitt endret?

Forbedret bruker-opplevelse

For å møte behov i forumet vårt, har Ideas Mozilla blitt til Mozilla Connect for å tilby en bedre tjeneste. Endringen gjør at forumet kan bruke plattformen mer effektivt.

• Brukere kan nå logge inn på Mozilla Connect ved å bruke Firefox-kontoene sine.
  • Den nye plattformen er mer brukervennlig. Brukere vil lettere finne der de kan dele ideer, gi tilbakemeldinger og delta i diskusjoner.
  • Merking av innhold og søkemotoren er forbedret, så andre medlemmer av forumet og product managers kan lett finne fram til og ta del i bidragene.
  • Gjennom partnerskap med Khoros, gir Mozilla Connect brukerne mulighet til å rangere ideene og tjene opp merker for bidragene sine.
  • Medlemmene av forumet får mulighet til å delta i og sette opp interessante arrangementer.

En bedre måte for å gi og motta tilbakemeldinger

Ansatte i Mozilla vil delta ved å gi direkte kommentarer og tilbakemeldinger til ideer, lede diskusjoner, og vise produktdemoer. Bidragsytere kan regne med å få tilbakemeldinger til ideene sine fra andre forumsmedlemmer så og si med en gang. Forumsmedlemmene kan kommentere og stemme på ideer. Ideene med flest stemmer deles med staben for gjennomgang. Evaluerings-prosessen kan ta inntil to uker, og om en ide behøver enda mer evaluering, skal vi sørge for at vi holder forumet informert.

Kriterier for å godta ideer

Vi holder på å lage en oversikt som forklarer hva vi legger vekt på når vi skal avgjøre om en ide skal tas videre. Denne oversikten vil også bli delt med forumet. Noe av det vil vil legge vekt på, er:

• Er ideen i tråd med Mozillas visjon?
  • Gir ideen verdi for brukeren? Vil ideen gjøre en forskjell?

Hvordan skiller Mozilla Connect seg fra Mozilla Support?

Mozilla Support er en plattform der brukere kan finne hjelpe-artikler og et aktivt forum av bidragsytere som er klare til å svare på spørsmål om Mozilla-produkter i støtte-forum.
Mozilla Connect, på den annen side, bringer forumet og de ansatte nærmere hverandre i samarbeide om å utvikle nye funksjoner eller forbedre de som finnes ved å dele ideer eller å gi tilbakemeldinger om produktene våre.

Hva skjedde med det gamle forumet og innholdet i Ideas@Mozilla?

Tilbakemeldinger, ideer og annet innhold fra Ideas@Mozilla vil ikke bli flyttet til Mozilla Connect. Ved siden av å sende innkommende saker til det nye forumet, forble Ideas@Mozilla aktivt i noen uker mens staben vår gjorde en ekstensiv gjennomgang av ideer og tilbakemeldinger. Innholdet ble deretter arkivert, etter at personlig informasjon var trygt fjernet.