Ofte stilte spørsmål

Her er en samling av lenker til de mest brukte sidene som forklarer hvordan du kan bruke noen av de grunnleggende funksjonene og hvordan du kan fikse problemer du kommer borti mens du bruker Firefox.

For å lære mer, trykk på lenken som best passer med informasjonen du er ute etter:

• Hvordan velge startside, hvilket inkluderer det følgende:
    • Bestemme eller endre forside
    • Gjenopprette standard forside
    • Andre problemer?
  • Privat nettlesing - Bruk Firefox uten å lagre historikk, hvilket inkluderer det følgende: