Hvordan feste og løsne Firefox fra oppgavelinjen in Windows 10 og Windows 11

Firefox Firefox Last updated: 5 days, 6 hours ago

Denne artikkelen beskriver hvordan man fester Firefox til oppgavelinjen til Windows for enkel tilgang. For å lære hvordan du setter opp Firefox som standard nettleser, les Hvordan å forandre din standard nettleser i Windows.

Feste Firefox fra oppgavelinjen:

1. Åpne Firefox på datamaskinen. Firefox-ikonet vises på oppgavelinjen.
  2. Høyreklikk på ikonet og velg Fest til oppgavelinjen.
    WinNorskFesteFxTilOppgavelinje

Feste Firefox fra startmenyen:

Windows 10

1. Klikk på Windows startknapp på oppgavelinjen.
  2. Finn applikasjonen du vil feste. Høyreklikk på den og velg Fest til oppgavelinjen.

Windows 11

1. Klikk på Windows startknapp på oppgavelinjen.
  2. Klikk på pilen ved siden av Alle applikasjoner øverst til høyre på applikasjonspanelet. Legg musemarkøren over den applikasjonen du vil feste til oppgavelinjen. Høyreklikk på den og velg Fest til oppgavelinjen.

Alternativt kan du dra Firefox-ikonet rett fra skrivebordet inn på oppgavelinjen.

Løsne Firefox fra oppgavelinjen

1. Høyreklikk på Firefox-ikonet på oppgavelinjen.
  2. Velg Løsne fra oppgavelinjen.
    WinNorskLosneFxFraOppgavelinje