Behandle enheter knyttet til Mozilla-kontoen din

Du kan behandle enhetene dine og tjenester knyttet til Mozilla-kontoen din i kontoinnstillingene dine. Sjekk noen av de ofte spurte spørsmålene og andre ressurser her.

Hvorfor kan jeg ikke se enheten min i listen i Tilkoblede tjenester?

Enhetene som i øyeblikket er tilknyttet Mozilla-kontoen din ser du i kontoinnstillingene under Tilkoblede tjenester.

Enheten din kan mangle dersom du bruker en utdatert versjon av Firefox desktop, oppdater til den nyeste versjonen.

Om du bruker den nyeste versjonen av Firefox desktop, sørg for at Synkronisering står til .

Hvorfor ser jeg duplikater i listen i Tilkoblede tjenester?

Om du ser en enhet eller en tjeneste som er listet opp flere ganger (og du er sikker på at det er den samme) i Tilkoblede tjenester-listen, klikk på Logg ut ved siden av den enheten/tjenesten for å fjerne den.

MozillakontoTilkoblinger

Enheten du er på nå listes opp først, etterfulgt av de seneste innloggingene av enheter/tjenester.

Hvordan bruker jeg Mozilla-kontoen min på enhetene mine?

Lær hvordan du legger til en enhet til Mozilla-kontoen din med Synkronisering.