Zoeken in Pocket voor Android

Vind de zoekoptie bovenaan uw Lijst en Archief om te zoeken in Pocket.

Searching in Pocket for Android 1

Typ uw zoekopdracht in de zoekbalk, of kies een leestijdlengte als u items in uw lijst van een bepaalde leeslengte zoekt. Dit is een geweldige manier om op uw langere artikelen die u hebt opgespaard te filteren, of iets korters om te lezen te zoeken als u weinig tijd hebt.

Searching in Pocket for Android 2

Werken met uw zoekresultaten

Tik op de filterknop naast de zoekbalk om uw sorteervolgorde te wijzigen: nieuwste eerst, oudste eerst, kortste lezen of langste lezen. U kunt wisselen tussen bekijken van uw zoekresultaten in uw Lijst en in uw Archief.

Volledige tekst doorzoeken Pocket Premium

Pocket Premium biedt toegang tot diverse krachtige zoekfuncties, waaronder:

• De gehele artikeltekst doorzoeken op trefwoord, label, onderwerp en schrijver
  • Zoeken door uw Lijst en Archief tegelijkertijd
  • Resultaten sorteren op relevantie
  • Recente zoekopdrachten bekijken

Meer info over Volledige tekst doorzoeken en abonneren op Pocket Premium.

Manieren om uw Lijst en Archief te sorteren

Tik op de sorteeroptiesknop rechts van de zokebalk en u ziet de volgende opties om uw Lijst en Archief te sorteren: nieuwst opgeslagen, oudst opgeslagen, kortst om te lezen en langst om te lezen. Gebruik deze opties om uw opgeslagen items opnieuw te ordenen en opnieuw te ontdekken wat u aan uw Pocket hebt toegevoegd.

Searching in Pocket for Android 3

Veelgestelde vragen

Waarom vind ik niet wat ik zoek als ik zoek?

Zoekresultaten voor gratis accounts zijn beperkt tot titels en URL’s van artikelen. Als u uitgebreider wilt zoeken, overweeg dan te upgraden naar Pocket Premium voor toegang tot Volledige tekst zoeken en nog veel meer krachtige functies om uw Pocket-ervaring te maximaliseren.