Zoeken met Firefox voor Android

De adresbalk in Firefox voor Android maakt het eenvoudig om te vinden waar u naar zoekt. Voer zoektermen of een specifiek webadres in voor zoeksuggesties op basis van uw open tabbladen, bladwijzers, geschiedenis en zoekmachines – allemaal in hetzelfde veld.

Noot: sommige zoekmachines die hieronder worden getoond zijn gebonden aan specifieke regio’s en zijn mogelijk niet vanuit elke locatie bereikbaar. Zorg er voor een soepele ervaring voor dat de zoekmachine die u wilt toevoegen of gebruikt compatibel is met uw regio.

Zoeken op trefwoord

Zoeken met uw standaardzoekmachine

Zoeken met de adresbalk maakt gebruik van uw standaardzoekmachine. Voer uw zoekterm in in de adresbalk en tik op Ga.

Zoeken met een andere zoekmachine

Om van zoekmachine te wisselen voor een zoekopdracht:

1. Begin een zoekterm in de adresbalk in te voeren.
    Search bar - search
  2. Tik op het zoekmachinepictogram aan de linkerkant en tik op een andere zoekmachine.
    Search engines
  3. Voltooi uw zoekopdracht en tik op Ga.

Zoeksuggesties

Firefox suggereert relevante zoektermen en zelfs oplossingen in relatie tot het antwoord of de taak die u zoekt. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van zoeksuggesties:

Trefwoordsuggesties

Als u begint te typen in de adresbalk, suggereert Firefox relevante populaire zoekopdrachten, zoals aangeboden door zoekmachines als Google, Bing, enz.. Als zoeksuggesties zijn ingeschakeld, wordt de door u ingevoerde tekst verzonden naar de standaardzoekmachine, die de woorden analyseert en een lijst met gerelateerde zoekopdrachten toont. Tik op een suggestie om de zoekopdracht te activeren.

Websitesuggesties

Terwijl u typt in de adresbalk, kan Firefox u relevante websitesuggesties aanbieden op basis van uw zoekopdrachten, om u te helpen op het internet te navigeren. U kunt de top drie van de meest relevante geschiedenissuggesties zien, in aanvulling op suggesties op basis van uw open tabbladen en bladwijzers. Tik op een suggestie om de zoekopdracht te activeren.

Firefox suggestions