Zoek mijn bladwijzers, geschiedenis en leeslijst op Firefox voor iOS

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Uw bladwijzers, samen met de geschiedenis, de leeslijst en de downloadgeschiedenis zijn te vinden in Uw bibliotheek. Hier vindt u eenvoudig toegang tot inhoud die u hebt bekeken, opgeslagen en gedownload van internet.

Uw bibliotheek benaderen

Open Uw bibliotheek via het menu:

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Uw bibliotheek 57 library icon.

Dit opent een nieuw scherm met tabbladen die toegang geven tot uw: Bladwijzers, Geschiedenis, Leeslijst, Downloads en Gesynchroniseerde tabbladen.

Vanuit Firefox Home

U hebt ook toegang tot Uw bibliotheek op uw pagina Firefox Home:

library firefox home ios
Zie Firefox Home op iOS aanpassen voor meer info over Firefox Home.