De zijbalk van Firefox gebruiken om bladwijzers, geschiedenis en gesynchroniseerde tabbladen te benaderen

Firefox bevat een handige zijbalkknop waarmee u uw bladwijzers, geschiedenis en gesynchroniseerde tabbladen via één klik kunt benaderen. Dit artikel toont hoe u deze functie kunt toevoegen en gebruiken.

sidebar button 57

De zijbalkknop aan uw bedieningsknoppen toevoegen

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik vervolgens op Meer hulpmiddelen en selecteer Werkbalk aanpassen… Er wordt een paneel geopend met alle bedieningsknoppen die u aan Firefox kunt toevoegen.
  2. Sleep de knop Zijbalk naar uw menu of werkbalk. De keus is aan u!
    customize sidebar 57
  3. Klik op de knop Gereed om uw wijzigingen op te slaan.
Voor meer info over het aanpassen van uw Firefox-knoppen en -werkbalken, zie Bedieningen, knoppen en werkbalken van Firefox aanpassen.

De zijbalk in- en uitschakelen

1. Klik eenvoudig op de zijbalkknop en klik daarna op de optie die u wilt laden.
  2. Klik om de zijbalk uit te schakelen nogmaals op de zijbalkknop en klik daarna om de optie die u wilt uitschakelen uit te vinken.

De zijbalk naar links of rechts verplaatsen

De zijbalk verschijnt standaard aan de linkerkant, maar u kunt deze ook naar rechts verplaatsen.

1. Klik op het pijltje naast Bladwijzers om het menu uit te vouwen.
  2. Selecteer Zijbalk naar rechts verplaatsen.
    move sidebar 57