Zal Firefox versie 100 werken op Windows 7?

Vanaf Firefox versie 100 is Microsoft-beveiligingsupdate KB4474419 vereist voor de succesvolle installatie van Firefox op een computer met het Windows 7-besturingssysteem. Bezoek voor details over deze Windows-update de Technische ondersteuningswebsite van Microsoft.

De meeste gebruikers van Windows 7 zullen Microsoft-update KB4474419 al geïnstalleerd hebben, aangezien dit een automatische Windows-update was. Om te controleren of deze update is geïnstalleerd op uw computer:

1. Klik op de knop Start van Windows of druk op de Windows-toets Windows Key.
  2. Klik in het menu Start op Configuratiescherm.
  3. Klik in het Configuratiescherm op de koppeling Programma’s en vervolgens op Programma’s en onderdelen.
  4. Klik op Geïnstalleerde updates bekijken en wacht tot de lijst is gevuld.
  5. Zoek naar KB4474419 door gebruik te maken van het zoekveld in de rechterbovenhoek.
    Win7InstalledUpdatesKB4474419

Als Beveiligingsupdate voor Microsoft Windows (KB4474419) vermeld staat, kunt u Firefox versie 100 zonder problemen installeren.

Noot: als u Firefox installeert zonder Microsoft-beveiligingsupdate KB4474419, ziet u mogelijk een oranje of geel waarschuwingsbericht in de UAC (User Account Control)-prompt, waardoor wordt aangegeven dat het installatieprogramma niet goed is ondertekend. De Firefox-installatie zal echter normaal worden uitgevoerd en Firefox zal werken.