YouTube-video’s casten op Firefox voor Fire TV

Cast YouTube-video’s vanuit uw telefoon naar Firefox voor Fire TV, zodat u ze op een groter scherm kunt bekijken. U kunt dit zelfs doen als Firefox niet is geopend.

Vereisten

Zorg er voordat u begint voor dat:

• Firefox voor Fire TV op uw Fire TV is geïnstalleerd.
  • De YouTube-app op uw telefoon is geïnstalleerd.

Casten

Vanuit de YouTube-app op uw telefoon

1. Begin de video die u wilt casten af te spelen om de besturingselementen te zien.
  2. Tik op de knop Casten youtube cast icon fire tv bovenin uw scherm.
  3. Kies uw Fire TV-apparaat uit de menu-opties.
  4. De video wordt afgespeeld op Fire TV.

Als u klaar bent, druk dan op de knop Terug om terug te keren naar de website die u bekeek voordat u de video afspeelde.