X-Ray Goggles installeren

Het enige wat u hoeft te doen om X-Ray Goggles te installeren is het toevoegen ervan aan uw bladwijzerwerkbalk.

Uw bladwijzerwerkbalk inschakelen

Afhankelijk van de browser die u gebruikt, zijn er iets verschillende manieren om de bladwijzerwerkbalk (ook bekend als de ‘Bladwijzerbalk’ in Chrome en Safari, of de ‘werkbalk Favorieten’ in Internet Explorer) in te schakelen.

Als u Firefox in Windows of Linux gebruikt:

• Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op een leeg gedeelte van de tabbladenstrook en selecteer Bladwijzerwerkbalk in het pop-upmenu.

Als u Firefox op een Mac gebruikt:

• Klik in de menubalk op Beeld, selecteer Werkbalken en selecteer Bladwijzerwerkbalk.
    enable bookmarks toolbar for mac

De X-Ray Goggles-knop naar uw bladwijzerwerkbalk slepen

Bezoek de startpagina van X-Ray Goggles en sleep de roze installatieknop naar uw bladwijzerwerkbalk.

Goggles install button

Bewerk het web!

Klik zodra u een webpagina bezoekt die u wilt aanpassen op de X-Ray Goggles-knop en begin met knutselen. Hier vindt u meer details over hoe u dat doet.