Windows Media- of andere plug-ins werken niet meer na Firefox-update

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.
Noot: dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox.

Firefox heeft een wijziging ondergaan in de manier waarop plug-ins hun bestanden dienen te installeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat plug-ins die niet langer worden onderhouden, zoals de Windows Media-plug-in, niet meer werken. Hier wordt uitgelegd hoe u deze plug-ins weer kunt laten werken.

Een Firefox-instelling wijzigen om deze plug-ins weer aan te zetten

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Zoek naar plugins.load_appdir_plugins.
  3. Dubbelklik op plugins.load_appdir_plugins om de waarde ervan te wijzigen naar True.
  4. Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.Klik op het Firefox-menu bovenin het scherm en selecteer Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten. Als u Firefox herstart, zijn de plug-ins weer ingeschakeld.