Wijzigingen in gebruiksgegevens voor Firefox voor iOS en Android

Firefox is begonnen nieuwe gebruiksgegevens te verzamelen ter ondersteuning van Firefox voor iOS 39 en Android 94 om personalisatie en de mogelijkheid om uw startpagina aan te passen te ondersteunen. Deze gegevens worden uitsluitend aan de clientzijde opgeslagen, als onderdeel van onze bestaande geschiedenisdatabase.

Merk op dat we als onderdeel van deze wijziging geen persoonlijke gegevens verzamelen.

Verzamelde gebruiksgegevens die worden gebruikt ter ondersteuning van onze nieuwe functies

Nieuw

• Totale schermtijd van de pagina
  • Zoektermen als de pagina is geladen vanuit een zoekresultaatpagina
  • Doorstuur-URL als de pagina is geladen vanuit een andere pagina
  • Doorstuurtoepassing en/of -categorie (bijvoorbeeld de toepassing Twitter en de bijbehorende categorie Sociaal) die hebben doorgestuurd om de pagina te openen.
  • Documenttype (regulier of media)

Bestaand

• Eerste en laatste keer bezocht