Wat is er nieuw in Firefox Focus voor iOS (versie 104)

Firefox Focus Firefox Focus Aangemaakt: 08/29/2022

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox Focus voor iOS (versie 104). Deze versie wordt geleverd met de volgende verbeteringen en functies:

Nieuw

• U kunt nu de standaardinstellingen van uw browser benaderen vanuit het menu Instellingen.
  • Uw snelkoppelingen op de startpagina van Focus bevatten nu favicons.
  • De notificatiestip in het mobile menu icon Menu verschijnt niet meer bij toepassingsupdates.