Webpagina’s worden in Firefox voor Android niet goed weergegeven

Firefox for Android Firefox for Android Laatst bijgewerkt: 04/17/2023

Sommige websites zijn exclusief voor specifieke opmaakengines voor mobiele websites in Safari of Chrome geschreven. Deze websites worden mogelijk in andere browsers, zoals Firefox, niet goed weergegeven.

Als u dit probleem ervaart, gebruik dan Firefox om de desktopversie van de website te bekijken:

1. Open de pagina die u in Firefox wilt bekijken.
  2. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

3. Verschuif de schakelaar naast Desktopwebsite om dit in of uit te schakelen.
Gevorderde gebruikers: help ons webcompatibiliteitsproblemen te verhelpen in toekomstige versies van Firefox door gebruik te maken van Firefox Nightly voor Android om websiteproblemen te melden: tik op Probleem met website in het menu van Firefox Nightly.