Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt

Dit artikel beschrijft wat u kunt doen als u geen geluid hoort in Firefox.

De volumemixer controleren

1. Open Firefox en speel inhoud af die geluid bevat, zoals deze Firefox-video.
  2. KlikKlik met de rechtermuisknop op het volumepictogram in de Windows-taakbalk.
  3. Klik op MixerVolumemixer openen. Het venster Volumemixer verschijnt.
  4. Zorg ervoor dat de schuifregelaars voor Mozilla Firefox niet zijn gedempt of zich onderaan bevinden.
VolumeMixer-Win7Win10 Volume Mixer

Uw geluidsapparaat controleren

Controleer of het geluidsapparaat (zoals speakers of een hoofdtelefoon) is ingeschakeld en goed met de computer is verbonden.

Overige oplossingen

Controleer of andere toepassingen op uw computer geluid kunnen afspelen. Als dat niet zo is:

Als Firefox de enige toepassing is waarbij u geen geluid hoort:

Controleer of andere toepassingen op uw computer geluid kunnen afspelen. Als Firefox het enige programma is waarbij u geen geluid hoort:

Als geen enkel apparaat geluiden kan afspelen:

Controleer of andere toepassingen op uw computer geluid kunnen afspelen. Als Firefox ide enige toepassing is die geen geluiden afspeelt:

Als u in geen enkele toepassing geluiden kunt horen:

• Controleer of het geluidsapparaat (zoals speakers of een hoofdtelefoon) is ingeschakeld en goed met de computer is verbonden.